mitt liv, mina beslut

Alla inlägg den 13 juni 2011

Av Elin Björklund - 13 juni 2011 21:27

Godkväll!

tänkte börja med att säga att anledningen till att det inte visas bilder är att kameran är ur funktion och är på reparation.

Har inte haft tid att berätta vad jag gjort med hästarna eller med mitt eget liv nu i helgen, men i lördags fick iaf både Pucchini och Ambrie gå ut på tur runt Strömsvik, samt att puccini fick möjlighet att beta lite också. Mona vilade lördag då vi satt och pluggade och därefter åt gott och drack lite vin. hästtjejer!! viktigt att även kunna vara normal och social ibland! annars kommer man tillslut att lessna, om inte annat gör folk i sin omgivning det.

Under söndagen var jag iväg på tävling med Tove, hon tävlade sin B-ponny i ett av Strömsholms två lag och vann!! både för dagen och hela serien!
Så med tre blågula rosetter rullade vi hemåt och jag red mona på kvällen.

Idag har jag ridit alla tre hästarna.

Puccini: gick allmänt dåligt, vi är inne i en neråttrappa.

Ambrie: kändes att det var måndag, så innan hon släppte till på högersidan hade det gått 45minuter, men då blev hon riktigt fin och jag är nöjd. fina ambrie!

Mona: fick gå en tur i skogen och hon skötte sig bra och lyssnade väldigt bra framåt och bakåt. när hon blev lite nonchalant bestämde jag mig för att enbart rida i ett långsamt tempo och att hon skulle ligga kvar i samma tempo tills jag bad henne öka, svårt tyckte hon och hoppade nästan på stället. men nyttigt är det nog. imorgon blir det ridbanan med någon bom är tanken.

Dags att sova och packa lite mer saker!!

puss

Presentation


Här kan du följa mig genom mitt liv med hästar, vänner och jobb. Den största utmaningen är att lära känna nya staden Örebro!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards