mitt liv, mina beslut

Alla inlägg den 7 maj 2010

Av Elin Björklund - 7 maj 2010 09:37

Godmorgon!

Snart är denna hemska vecka slut, det har varit grymt mycket hela veckan. Samtidigt har det varit mycket roligt som hänt också, så det har väl jämnat ut sig när det visat sig i så bra resultat!

Miljötenta- check!
Palpationstenta - check!
Sjukdomstenta - check!
Ridlärartenta - check!
Longeringsexamen - check!
Löshoppningsexamen - check!
Inridningsexamen - check!
Häst-vid-hand-examen - check!
Avelstenta - har idag

Allting på en och samma vecka, eller jaa. vissa tentor skrev jag tidigare veckor med fick resultaten nu, så himla skönt att veta att jag nu är klar med dem.
Det som är det bästa är att det är grönt överallt ute nu, visserligen har det blåst en hel del nu några dagar. men det är mycket värt att det är bra väder när man har stalltjänst hela veckan.
Nästa helg ska vi förhoppningsvis visa vår unghäst La Baronessa (e. Quite Easy - Imperator) på treårstestet i Åstorp. Så det blir också spännande.

Mona är i gång helt nu med mig som ryttare igen, skönt att vara tillbaka. Så just nu jobbar vi med att stärka ryggen och hålla motivationen uppe hela tiden.
Lite hoppning är planerad till helgen, sen är tanken att hon ska tävla på flyinges tävlingar den 18 maj, vilket känns toppen! nu ska ingenting stoppa, då blir jag galen!

.. för den som inte räknat ut det så ska jag bara må gott ikväll och mysa framför tvn efter en relativt lång vecka, som faktiskt ändå inte är över än!

PUSS
moa och mona på hoppträningen i veckan, film finns på Youtube (elinbj90)  

Presentation


Här kan du följa mig genom mitt liv med hästar, vänner och jobb. Den största utmaningen är att lära känna nya staden Örebro!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards