mitt liv, mina beslut

Alla inlägg den 23 maj 2010

Av Elin Björklund - 23 maj 2010 11:24

Hejsan!

nu var det ett tag sen igen, men tänkte lägga in lite bilder som kompensering för det. Häromdagen så var vi hippologer ute på sommarbetena och kontrollerade växter osv, så det inte skulle finnas giftiga och lära oss vad som finns på ett bete. Även om vissa var mer oseriösa än andra ;)  
Det var en trevlig liten utflykt med en hel del skratt och många plockade blommor.

Fölvaket som vi var på i måndags bidrog till att en liten bebis kom till världen, lilla "rut" som vi kallade henne för är efter rosseau. Hon kom ut vid strax efter två och vi hann vara med på exakt hela fölningen, ibland ska man ha tur!

Lilla "rut" bara ca 45 minuter gammal.


vi har dessutom varit ute på vift, vi har varit och kollat på Hjularöds slott, även mer kallat som greveholms slott! Sjukt fint var det där och vi lyckades såklart ha turen att känna lite folk som såg till att vi fick en liten rundtur i parken och få höra lite historia om det. så det var riktigt roligt.   

Efter Greveholm så åkte vi på Stepelchase på blomeröd, sjukt coolt! de hoppar i full galopp över hinder på ca 160, vår lärare hade en häst till start och tro det eller ej, men den vann. Vinsten gjorde såklart att det kändes lite bättre att ha åkt dit och stått i äkta regn-skåne-väder och frysa!


Helgen har erbjudit festande hela helgen, nu när det är sista helgen så har vi passat på att ha inflyttningsfest hos Ted i fredags och sen igår, lördag så hade vi avramlingsfest på fredhem för att avsluta kvällen med att åka till Lundakarnevalen i Lund, så då har man varit på den också, sjukt spännande människor där som man kunde kolla på!
Idag tänkte jag att jag skulle rida min lilla häst lite, och sen försöka fortsätta packa lite också. Fölvak inatt igen om det är någon som är räknad, så det kan man ju hoppas!
           

Presentation


Här kan du följa mig genom mitt liv med hästar, vänner och jobb. Den största utmaningen är att lära känna nya staden Örebro!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards