mitt liv, mina beslut

Alla inlägg under februari 2010

Av Elin Björklund - 14 februari 2010 09:59

tjosan!

ge mig gärna tips på hur man klarar av alla bittra människor som fäller dumma kommentarer hela tiden, vet inte vart jag ska göra av mig själv ibland när det blir så..
man borde egentligen inte bry sig, men någon gång så får det väl faktiskt vara nog? eller?!

aja, man ska släppa sånt som bara tar ens engerig och gör en på dåligt humör! de är helt enkelt inte värd min energi och tid!

*det var dagens kloka ord, mest för att jag själv måste sluta irritera mig :)

stalltjänsten gick med varierat resultat, liksom resten av förmiddagen.
nu hoppas jag på en bättre eftermiddag, det är ju trots allt alla hjärtans dag..

Av Elin Björklund - 13 februari 2010 11:12

Tjosan!

Gårdagen var minst sagt lidsam, efter en smärtsam lektion om hur man räddar liv, så grät jag en skvätt och gick ner på stalltjänsten.. Sen hem och låg i sängen, moa stumpan var snäll och tog av mona täcket och klappade lite på henne så jag skulle få piggna till.. En snabbis på affären, sen var vi enbart sociala med varandra på kvällen, myspys!
en film och lite godis, sen sov jag en stund.. upp och försökte få tyst på en ledsen hund och arga människor.. gick väl sådära, ut med hunden i bilen :/ sen gick jag och la mig igen. Sov som en prinsessa sen!

stalltjänsten imorse var väl inget att hurra för, JJ har faktiskt funkat jättebra hela veckan och det har gått bra.. helgen ser nästan mindre lovande ut, men ! man ska aldrig ha förutfattade meningar.
När jag kom hem och hade fixat stallet hemma så dog jag i sängen, sååå skönt!
ska återgå nu snart, och fortsätta på min film som jag hade igång igår ;)

PUSS

Av Elin Björklund - 12 februari 2010 10:46

dagens: nackspärr

Av Elin Björklund - 11 februari 2010 10:40

ekonomitenta- check!
sen om jag klarar den, det är en annan sak..

all bra planering gick åt skogen, så jag tänkte jag bara ska vara inne och tvätta lite och plocka undan alla ekonomi-papper, sen ska jag ut och gå med mona en stund tänkte jag..
Ska promenera ner till flyinge sen också, så att jag kan rida burrito   stalltjänst är det jag har kvar i skolan sen, ikväll tänkte jag mest bara ta det lugnt, kanske försöka pressa de andra att börja med ras-arbetet.. men det verkar inte gå så bra, aja. 
jag gillar inte sånadära sakna känslor.. menmen, om man har mycket att göra hela tiden så går tiden fort! =) Bla. så ska mona förhoppningsvis både hoppträna och gå p&j nästa vecka! ska anmäla mig nu!


PUSS 

_____________________________________________
En liten updt.

Det blev ingen promenad ner till stalltjänsten förut, utan det blev åka bil. Red Burrito i Crawfoord en stund, usch vad stel han var! Stalltjänsten gick snabbt och smidigt och vi hann t.om åka på affären så att vi var hemma i bra tid.
Slocknade på sängen direkt när jag kom hem, sen gick jag och moa till flyinge och hon hoppade lite, innan vi knatade hem igen.
nu ska jag skutta ner i sängen tänkte jag!

PUSS

Av Elin Björklund - 10 februari 2010 13:20

tiden går fort nu, en månads planering har fortlöpt.. framme vid målet snart, vi får väl se vad som blir av det!
tänkte slänga in lite bilder från de senaste dagarna nu innan jag åker och tar ut pengar =)

Världens mest ocharmiga bild på mig, men så ser jag ut just för dagen.. så jag bjuder på den!   

Sängen som blivit min bästa vän! jag, sängen och böckerna + lugna favoriter.
justdet, fick upp skylten också ;) visseligen på fel vägg. men det ska fixas.

     
Chokladpuddingen får man inte glömma bort, supergott och toppenmotivation till pluggandet, eller jaa.. jag intalar mig det iaf!

allt så länge,
PUSS

Av Elin Björklund - 9 februari 2010 08:22

Godmorgon!

nu kommer antagligen en vecka med massa morgonbloggar igen, man känner sig så pigg på morgonen.. okej, alla kanske inte gör det även om de försöker intala sig det!
men nu har jag iaf hunnit med stalltjänst både på flyinge och hemma. Dessutom gjort klart allting till mona, så det är bara rida kvar sen.

Vi har dessutom några bacill-spridare i huset, det är feber, hosta, halsont och antagligen halsfluss! KUL..
så jag ska sitta på mitt rum nu och plugga lite ekonomi, fick världens bästa förklaringar av Ted igår. Så nu fattar jag iaf lite..
Sen tänkte vi faktiskt vara så dum att vi skippar lektionen, (lärarna läser från ett papper som vi ändå får..) så då tänkte vi gå och kolla när Landslaget i hoppning har hoppträningar i stora ridhuset.
känns väl helt okej att vara här just nu ;)

nejnu kallar ekonomin, synd att det inte var något annat som kallade..

  

Av Elin Björklund - 8 februari 2010 10:03

Igår gjorde jag och moa världens godaste mat verkligen, såå gott att äta god mat efter en helg med tappad matlust..

först så var vi ute på långtur, mona skötte sig bra som vanligt och var trött när vi kom hem.
jag måste väl erkänna att min tallrik inte såg lika bra ut som moa's men jag orkade ju inte ta fram gurkan :D och resten äter jag ju inte ;)
tro det eller ej, men det är potatisgratäng och kyckling samt lite vitlökssås !

På moa's tallrik ingick lite svamp och paprika också, ser faktiskt gott ut ;)

        

Pratade med Y på kvällen också, sååå kanskekanskekanske att världens bästa får komma hem i sommar, ingen skulle bli lyckligare än jag.. bebis<3

det ser faktiskt ut som om det kan bli en riktigt bra vecka, har dock stalltjänst 7 dagar nu, kanske inte det roligaste.. följs dessutom upp av 4 dagars kvällsfodring.
men i veckan så är det stora att mona ska få hoppa en Pay & Jump på flyinge, 90cm denna gång. så får vi se hur det går.
ekonomi-tenta har jag också, den lär ju faktiskt inte gå lika bra som p&j förhoppningsvis går..
Nästa vecka kommer m&p ner också, ska bli så mysigt! Då ska dessutom mona få gå en hoppträning och en P&J på Granelund också är tanken.. så jag har två bra veckor att se fram emot nu!

.. men det absolut bästa är att jag precis gjort chokladpudding och grädde som jag tänkte hugga in på nu!

PUSS

Av Elin Björklund - 7 februari 2010 08:02

godmorgon

efter en otroligt skön lördagskväll så gick jag och la mig och läste igårkväll innan jag somnade vid halv 11, ni anar inte hur skönt det var!
även om jag sov oroligt och det var sjukt varmt, så var det ändå hur härligt som helst. Framförallt att man kan vakna halv 8 och vara pigg.
Planerna för dagen är att jag och moa ska rida en långtur idag, sen plugga och städa. Ev, att jag kanske hinner med att tvätta lite också, beror på hur effektiv jag är idag.
men eftersom jag i princip bara slöade igår, t.om att jag och moa satt i mitt rum, lyssnade på kärlekslåtar, kollade på bilder och skrattade på min säng igår?! hur sjuk var vi.. =)

men, först av allt ska jag starta med en bra frukost!

Tjingeling, puss!

Ovido - Quiz & Flashcards