mitt liv, mina beslut

Alla inlägg under oktober 2009

Av Elin Björklund - 16 oktober 2009 11:17

ni hittar mig i stora ridhuset under lördagkvällen
flyinge har fått ihop fiiina 2-3åringar!

http://www.sshs.nu/

Av Elin Björklund - 16 oktober 2009 00:16

otroligt lång dag blev det, men superrolig!

åkte till flyinge och åt lite hamburgare och annat mumsigt innan vi gick in och fortsatte med banbyggandet som bollerup eleverna hade startat.
Halv 8 satt jag på läktaren och kollade på kvällens första 4åring, så fina hästar det finns verkligen!
efter halva klassen så var det dags för mig att göra någon nytta,. placerade mig vid in och utsläppet med Jenny.
riktigt trevligt, men utsikten från läktaren saknade jag en aning där jag stod nere på backen i hörnet. Men samtidigt fick jag se alla hästarna på nära håll ist.
kom hem alldeles nyss, skönt att det inte blev senare än 12, så nu har vi byggt nya banan inför morgondagens tävlingar, ambisiöst av oss!
Älskar min nya jacka, men nästan mest älskar jag mössan.. sjuuukt sköna, min nya favorit helt klart!
      


Pusss och godnatt

Av Elin Björklund - 15 oktober 2009 14:54

Tidig morgon, upp och fixa stallet och släppa ut alla hästarna innan foderlektionen med Mia skulle starta.
var där första timmen, sen smet jag in i stora ridhuset och kollade på de 5åringar som  hoppade, många fina och lovande hopphästar, självklart finns det ju mindre fina också.
men, min Mona hon är fin hon, nu har hon varit dyr i 2 dagar, igår när vi hoppade, (ska flörta till mig lite bilder av malin) och idag när jag och Pernilla red ut och galopperade på en äng för första gången, åh så roligt hon tyckte det var.. jag också!

har fått mössa och jacka ifrån Swedhorse nu iaf, som jag ska ha på mig i helgen, tjejen är pepp!
    hittade ett kort på eve också, när hon är stolt över att hon lyckats fylla olja för första gången, med viss hjälp av bilmekanikern elin ;) duktiga var vi iaf, och bilen blev glad!
Fann en bild på Carros nya häst Dorette också, första dagen. och precis som min lilla halmätare så gillar även dorette halmen skarpt!


Nejnu, blir det byta om för att åka till flyinge !

TJING  

Av Elin Björklund - 14 oktober 2009 13:38

i morse startade den andra dagen av breedersveckan med dressyr halv 8, kvart i 8 var jag bänkad och kollade in fina dressyrhästar. såg några stycken och pratade lite innan jag och Carro tog oss en tur till Dalby, lätt förvirrade och vimsiga hittade vi det vi skulle ha, och åkte vidare till malmö för att söka upp hööks!
Jag är otroligt glad över mitt lokalsinne, för Carro har minsann inget.
På hööks hittade vi lite småsaker, täcke till min häst som fryser om rumpan samt fleecevantar till mig som fryser om händerna.
Innan vi åkte hem så var vi tvungen att synda lite, så det blev drive in på mc'donalds...

Nu under eftermiddagen så ska jag hämta in min häst, för att göra ett litet hopp pass tänkte jag. Får se hur det går, jag lever på hoppet och hoppas att Björn har tid att komma på lördag.

Igår var jag med Carro till Dorette, hon red på henne för första gången. hon rör sig verkligen fint den hästen!




det ska bli roligt att hur hon utvecklas, har kikat på lite unghästar som jag tycker matilda är värd också! moster! ... hon borde ha en! :D

nejnu måste jag sova en kvart, blev inte så mkt sova inatt då jag hade filmsällskap, eller jaa jag kanske inte var så mkt film sällskap, men jag fanns ju där, även om jag inte var vaken hela tiden ;)

Av Elin Björklund - 12 oktober 2009 22:38

dålig dag, konstig helt enkelt.

men, har iaf hittat en kurs som jag ska försöka anmäla mig till, så fort som möjligt i hopp om att jag kanske kan få en plats. Platsen handlar om en 2dagars kurs för Jan Jönsson i banhoppning och terränghoppning, lite teori skulle det nog också vara. skulle vara sjukt kul, pappsen verkade också tycka det va bra! så det kör vi på.

har fått påbackning om att folk undrar vem tusan Nehru är, tänkte lägga in en jätteful bild på honom.    tänkte försöka få med mig kameran nu i veckan och få ett bra kort också.
kameran lär ju vara med, då denna vecka är breeders trophy på flyinge! helt underbart, det har redan börjat komma hästar, och flyinge ser ut som en cirkus med stora tält och skynken och allting överallt.. har en liten bild av ett hörn på flyinges "lilla" partytält   
I helgen har vi ju haft stalltjänst också, carro och jag roade oss med att longera lambi (lamborghini) såhär söt var dom då (:     carro skulle dessutom göra premiär-turen på sin fina häst idag, men tror ni inte hästkraken har skickat iväg dojjan då?! dumt!
så vi åkte hem och gullisen hjälpte mig med monisen ist, mona som förövrigt fick sig ett nytt täcke som hon egnetligen inte borde fått, då hon är sjukt grinig och dum. meeeeen, hon är så söt!
så hon fick dessutom en ny grimma idag, ingen lädergrimma :( men, en ganska snygg och skön grimma från hööks!

nu funderar jag ärligt på att sova lite, tidigt imorgon igen.

Av Elin Björklund - 11 oktober 2009 08:57

har varit lite down ett tag, men det kan man ju inte vara så länge..
så igår tog vi och hittade på lite roligheter, vi åkte till malmö, åt en supergod pizza och kikade på Sverigematchen mot danmark. Myys!
Åkte hem och hämtade partysugna örebroare, åkte till malmö igen där vi var in på 2 ställen. hahaha, det är bara att konstatera att jag verkligen ser ut som 12 ;) (har fått inblick på malmö's underbaraste ute restaurang :D )innan de andra gick in på Breeze och fortsatte kvällen så åkte jag, disse & ted hem, jag säger då det.. tur det finns telefoner, annars hade jag aldrig hittat hem från Ted igår när jag lämnat av honom som sista person, haha!
Slocknade hemma i sängen kl 3, helt okej att kliva upp strax efter 5 då, njae... menmen stalltjänsten på flyinge är gjord. tydligen seg, men ack så nogranna.. den som kan klaga på detdär, jaa då vet inte jag hur jag ska göra?


Carro fick sin häst igår, jättesötnos! blev lite kort, tänkte ta tag i allting i eftermiddag..
nu --> fakiskt, sängen 


-----------
UPDT
stalltjänst hela dagen, fixat och trixat.
städat, bytt sängkläder och damsugat.. Smörjt monas sadel, träns och annat. lädergrimman gick trasig, dumt.
monisen har skrittat och travat i mörkret idag. Dessutom har jag och moa klättrat på massa stora halmbalar idag och gjort dagens goda gärning med att ta fram massa bra och ny halm! livsfarligt.. men man offrar sig väl? 
nu väntar sängen på mig igen, filmis och en godispåse

Tjenare kungen! hoppas den är lika bra som sist.

Av Elin Björklund - 9 oktober 2009 10:41

jag saknar min allra bästa vän, så fin när hon springer. världens bästa bild har jag i huvudet när jag tänker på henne..
Stor fin galopp, gnäggar och springer emot mig, eller när vi hoppar över 130 hinder hemma på banan, eller varför inte när vi sitter i boxen och myser, varje gång du fått mina ledsna tårar att övergå till glädjetårar, varje barbacka galopp i skogen, eller varför inte när jag ramlat av och du är överlycklig över att få springa fri en stund, för att sedan göra allt jag ber om.
varje gång du ställt upp på sjuka saker, gjort allt! alla busiga, mysiga turer, men jag får väl lyssna på vad alla säger åt mig, det blir bra, du vet vart hon tar vägen, men sakerna jag lovade mig själv, vart tog de vägen? uschuschusch.
skruttan, älskade skruttan


ärevarv nordvik   pånäset   120 näset   PUSS på tickan   världens bästa, 120 ånge   tickan ånge   Tequila Kungsnäs finast            prisutd.      tömköra hos carin     

Av Elin Björklund - 8 oktober 2009 22:47

terquilahagen  

snart går du på de fina ängarna för alltid, mitt hjärta

Ovido - Quiz & Flashcards