mitt liv, mina beslut

Alla inlägg den 3 september 2009

Av Elin Björklund - 3 september 2009 09:38

.. är precis vad jag är, less på att aldrig kunna sova, less på att alltid känna mig som en förvirrad höna, less på att jag börjar tappa greppet, less på att folk är grisiga, och tycker synd om sig själv, less på att monas jävla täcken aldrig kommer.
helt enkelt en dålig dag.

men ska fösöka göra lite nytta idag, så som att städa, skicka in ägarbytes papprena, ev.. åka till hööks/myone/horze. men vi får väl se.
måste försöka söka någon med bil nu, HAPPYFACE

----------------
UPDT
Nu äntligen satt jag mig vid datorn, så nu kan jag koppla av lite!
ska väl snart gå och lägga mig, alla här i huset är verkligen supertrötta, ingen känner sig spec. taggad till att gå upp och ha stalltjänst imorgon..
menmen, härligt gäng är det som ska ha stalltjänst i helgen iaf, så det känns ju bra!
Idag så har jag varit till Malmö med Jenny & Carro, det blev hööks & McDonalds. Mona fick ett regntäcke och jag ett par ridbyxor, justja. ett litet grimskaft köptes också!
Bytte snabbt om kläder när vi kom hem och åkte till skolan, var på Clinic för Peter Eriksson innan vi skulle rida för honom.
Gick väl sådära, Nehru är ju sååå trög & tråkig :'((

Red Mona direkt när jag kom hem, carro min pingla hjälpte mig idag igen!
Monisen vart glader när hon skulle få galoppera, körde huvudet neråt och ryggen rakt upp :D haha! jag var inte riktigt beredd, så jag hade lika gärna kunnat hamna plask på backen, men sen skötte hon sig super!
red en hel del volter och serpentiner, galopperade mest runt spåret, vi mjukstartar lite. Till helgen ska vi minsann våga oss ut i "skogen".

Imorgon blir det dressyträning för Förbundskapten i dressyr, självaste Bo Jenå! är nååågot nervös, ungefär som inför peterträningen idag. men det klarade jag ju av, haha!
nejnu måste jag sova och plocka undan lite kläder.

PUSS 

Ovido - Quiz & Flashcards