mitt liv, mina beslut

Alla inlägg den 5 september 2009

Av Elin Björklund - 5 september 2009 10:05

och den går ganska bra.. Något litet missöde där med halmbalen, men annars så ;) haha, vi lyckades typ halma upp hela stallgången ist för boxarna, men halmen kom tillslut från stallgången in i alla boxarna. Tummen upp för mig, jenny & carro! men, vi fick oss ett gott skratt!
vi har varit ute och ridit våra skolhästar också, så de är klara. Vi ska tillbaka och fodra och släppa ut kl 11, det är ganska mkt att göra över lunch idag, så därför sätter vi igång ganska tidigt.
tänkte jag skulle beskriva en morgonstalltjänst någon dag, vem vet. kanske sen..
inatt fick jag ett underligt samtal, trevligt att prata en kortis. men kanske inte världens bästa innehåll... jaja,
idag tänkte jag försöka rida ut på min lilla pålle, får se vad hon tycker om det! ska väl traska ut nu och mocka och fixa foder.
M&P, mina nya ridbyxor var supersköna ;)

TJINGELING

----------------------------

UPDT
nu har jag varit ute och ridit min lilla häst! hon är ju hur duktig som helst, vi tog med oss moa och rochan, rochan var supersnäll och stöttade lilla mona, =) vi mötte bilar, flaxande plastband, galopperande hästar och dessutom var vi och vandrade runt på flyinge! huuuur snäll som helst! det blev lite skritt & trav, på hemvägen hade bensinen tagit slut i mona, så då tog det lite tid att komma hem :)
Alldeles strax ska jag åkta tillbaka till flyinge för att ta in hästarna och göra klart stallet där. Ikväll blir det party! :D

Ovido - Quiz & Flashcards