mitt liv, mina beslut

Alla inlägg den 6 augusti 2009

Av Elin Björklund - 6 augusti 2009 14:23

happyface, det är väl det som är grejen?
jag försöker iaf, eller jag är nog rättare sagt ganska bra på det.
jag var inne i en liten depp-period förut. men man ska se ljust på saker och ting! även ifall det blir slingriga skilda vägar.

Igår när jag var med nisse, så tittade vi färdigt på harrypotter!
i love harry p ;)
sen kollade vi på lite andra filmisar, elr han gjorde. jag minns inget av dem. då jag var så jäkla trött, så jaa, så roligt sällskap var jag. dags att sova kanske?
Kändes som om jag varit vaken i en vecka när jag skulle kliva upp, stressade på som bara den. då jag råkade somna om! DUMT ELIN ! mkt dumt..
kom till jobbet i tid, och det flöt på bra, var in och skrattade lite med mammsen & monica. trevlarns!

mammsegull och jag åkte till hööks efter jobbet, mina byxor som jag skulle köpa var sluuuut :''''((((
så vi åkte till grafströms och testade lite grejjer ist, bl.a ett par tretorn stövlar. =) faktiskt! de satt bra. så nu ska jag bara fundera lite.. lönen har ju inte kommit än,. så aaa. sen är det ju ett tävlingsskåp som ska inhandlas! så har ni något som ni vill bli av med, så är jag öppen för förslag!
nu ska jag sova en sväng, sov dåligt i natt.. som alla andra nätter, så då får man ta igen det på dagarna.
Var och pratade med tandläkarna idag efter jobbet, har fått en tid för mina tänder.. jag har ju börjat trycka ut dem i sömnen, ( bidrar till otrolig smärta dagen efter ) så vi får väl se vad de kan göra, nästa onsdag ska jag roa mig där.

OJ. sicket långt inlägg det blev, mest om strunt. men så är ju mitt liv.
STRUNT alltså. 

---------------------
UPDT
kom alldeles precis hem från moster, var där en sväng och visade lite på datorn och hämtade ett papper till pappsen, och sen var jag en sväng på macken och köpte lite mjölk också.
Marie och jag red ut en lugn tur idag, med lite klättring och promenad.
jag körde på i lite jockey-läder i backarna och stå upp trav/galopp. benen sa emot när jag hoppade av.. tickan var liiite besvärlig i galoppen idag, hon passade väl på :D haha, första uteritten på skitlänge, först vila. sen har vi trimmat på banan mest! och nu nådde ju knappt fötterna nedanför kåporna, så hon tog och gjorde några luftsprång.. knäpphäst
menmen, hon är söt iaf, även om denna torsdag inte va en av de bättre dagarna, surpuppan min ;)

nu ska jag säga godnatt och sova lite.
pusss!

Ovido - Quiz & Flashcards