mitt liv, mina beslut

Alla inlägg under augusti 2009

Av Elin Björklund - 12 augusti 2009 18:12

gårdagen spenderades på birsta/ikea med Nisse, Henke & Ronny. Trevlarns!
hittade inget mer än en godispåse och glass, ingen matta som jag hade hoppats på.
kvällen innebar ridning och filmis, jag somnade dock efter 20 minuter in i filmen, men det gick en film till också. tyvärr så sov jag.
imorse blev det bilen till jobbet, jobbade 4h och sen cyklade jag hem.
har slipat byrån och stolen idag, ska spacklas imorgon. och sen förhoppningsvis målas också inom kort!
fredag=utgång, hoppas på en trevlig kväll, som vi inleder med lite middag.

skriver mer sen, har precis blivit själv.  så då sticker jag till tickan!
tjing

--------------------------
UPDT
Nu har jag minsann varit och ridit tickan, vi red på banan. hon kändes väl genomriden och fin på backen, men något stark.
lite slarvig när vi började ha med bommar, höjde upp dem till kryss, för att avsluta med räcken & plank.
fick ta tag i henne ordentligt några gånger före hindrena för att hon skulle ta förhållningarna, men då hoppade hon upp sig fint ist!
Vi körde lite serpentiner, med långsida och diagonal med små skutt, så det blev en hel del tänka för hästapållen. Helt klart nöjd.
imorgon är det hoppning som står på schemat!

Jag kände mig lite pysslig idag, så vi gosade jättemkt efter ridturen och smörjde alla hoppsakerna inkl mina stövlar, sporrar osv.
fyllde höpåsar och sopade.
kl 22 kom jag från stallet, så nu har jag mysfikat lite för mig själv.
nejnu blir det natten!

Av Elin Björklund - 11 augusti 2009 11:15

ibland kan man bara känna sig påhoppad för saker man inte ens gjort?
och det är inte så roligt, men det är väl vad livet har att erbjuda för tillfället.
imorse cyklade jag till jobbet, så for mamsen och tog ut hästarna! thanks!
papprena hade fortfarande inte kommit, måste nog jaga på R lite.
Igår när jag kom hem, så kom det 2 norskar hit, som tydligen kände pappa. trevliga var de iaf, så vi gjorde go-fika, sen sov jag gott!

idag har jag planer att åka ut till birsta, måste även ringa hovslagaren, MAX & Lars :) jag vill ha lite sånadära intyg om att jag har jobbat.
sen vill såklart tickan ha nya skor till tävlingen, fötterna växer så fort på henne nu.
men vi hörs sen!

Av Elin Björklund - 10 augusti 2009 11:46

nu väntar jag igen, tråktråktråk!
men, jaaa! uscha, är såå nervös nu. snälla gå vägen!

sitter och kollar på saker till min önskelista, en sånhära
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=230059&deptid=76&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
den skulle sitta fint! superskön! de skulle bli min nya "rida-ut" hjälm.
sen önskar jag mig lite jeans och andra nödvändigheter. men framförallt önskar jag mig en trevlig kväll den 14, och en jävligt bra dag och bra tävling den 16 =) då skulle jag vara nöjd, för resten av veckan lär jag ju vara lite depressed. uscha, hemskt att säga hejdå till allt. framförallt tickan!
men, aa hon ska få det bättre!

jag måste förresten ut och fixa min stol nu, elr iaf börja :)

pussss

----------
säger bara, jävla helvete.
allt händer om 10 dagar, om 10 dagar flyttar jag. och då hoppas jag att allting har löst sig, annars blir jag fan ledsen, men det lär jag bli endå om dedära jävla 10 dagarna.
BAJS


It's my life
It's now or never
But I ain't gonna live forever
I just wanna live while I'm alive (It's my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said "I did it my way"
I just wanna live while I'm alive
It's my life

jag gör vad jag vill med mitt liv, även om alla andra hittar på historier. visst det är ju också roligt. men därför skriver jag som jag vill om mitt liv.
och hur mycket jag vill, det är ju roligt nu =) då det är ganska många som läser. försöker uppdatera några ggr om dagen.. så det händer något.
men egentligen funderar jag på att byta blogg. så att jag kan göra om designen lite. men jag är så dålig på det.. någon som kan? som kanske vill hjälpa mig? ;) lättast att skicka ett mail.
förresten, pratade med R förut, och det känns genast mkt bättre! känner mig mkt lättare, och mycket gladare. tacktacktack, nu hoppas vi igen.

Av Elin Björklund - 9 augusti 2009 20:58

nedräkning, och jag hoppas, men jag har en bra känsla!

dåligt med uppdatering då jag enbart flängt runt hela helgen.
Lördagen: Yannic ringer och väcker mig + att hon ska ha med mig på attmar-lyran (brännbollstävling för dem som inte vet) skitkul, mkt folk och bra väder! jag och robban började dricka lite under dagen :) Mums, med en kall smirnof ice i solen. Vi gick dock inte vidare i brännbollen, men vi hann spela tre matcher och vi var ganska nöjda!
Efter brännbollen åkte Y&R till birsta och handlade lite kläder innan de kom och hämtade upp mig, och vi åkte vidare mot harv, där vi gjorde oss i ordning och började dricka :) deeep talk också, haha! as usual.
Kvällen tillbringades på Smedjan i Sörfors, riktigt trevligt. jag och Yannic körde vårat eget race, = fullt ös, medvetslös. och nog fan började jag känna mig medvetslös, blev lite dyr kväll... men roligt var det. Kanske lite för roligt! slutade med att Nils fick komma och hämta en alldeles för full elin, haha! jag var visst lite stökig, konstigt att jag inte gjorde illa mig mer?!
jag borde åtminstånde ha stukat foten i mina hopp, fast istför så höll jag på att trilla ner i sjön från bryggan. Tur det finns de som har koll, då man själv inte har det!

Söndag morgon var inte alltför underbar, klockan ringde kl 06.00 YES!
..elr inte! uscha, mammsen skjutsade mig upp till Lars och vi hjälptes åt med stallet. fast först fick jag ta ut odjuren! cowboy var inte alltför rolig idag.. menmen!
Efter jag jobbat färdigt åkte vi ner till mormor & lasse's torp!
Där bjöds vi på lunch och fika, jättemysigt då även vailet&bert också var där, och var barnvakt åt wilmer & tuva. söt-ungar! gosade en hel del med tuva, hon är ju bara 15 månader, så hon är ju supersöt! förutom när hon sätter igång sirenen sin. uuuurrrkk!
Jag hittade även en fin stol där som jag tog med hem, ska slipa den och måla om den, jättefin!
Ska även börja med byrån hemma och göra samma sak med den, eftersom att de ska med i flytten. bara 11 dagar kvar nu.
kommer att sakna allting hemma, "mina" snälla pojkar kommer jag sakna grymt mkt! alla roliga små utflykter menmen, jag kommer ju hem!

Nu på kvällen har jag varit hos tickan, hon fick en vilohelg nu, då det varit så konstigt väder. det är skönt för henne, men nu i veckan blir det hårt igen, träna inför ånge-tävlingen, sista tävlingen någonsin på min bästastebästaste tequila, åååh jag gråter redan floder!
Jag har dessutom flyttat upp i andra stallet, så tickan står med islandshästarna, då kungen är såld idag, så kan de gå tillsammans de 3, skönt för ticken att få sova inne lite. ska försöka lägga upp ett schema på träningen i veckan också.
Nuuu, efter ett långt inlägg så ska jag ta och lägga mig och sova, skulle väl egentligen ha umgåtts med pojkarna. då jag dissade dem förut, jag åkte hem efter att vi hade "badat" menmen, det var ju trevligt med lite vatten på fötterna iaf, och känna sand under tårna!
sängen ropar, vi hörs!

Av Elin Björklund - 8 augusti 2009 00:38

hm, jag har ju fortfarande fredag i mitt huvud, men bloggen vill att jag ska ha lördag. så det får väl bli ett kvällsinlägg på lördagens dag då.

en vän är väl bland det finaste man kan ha?
det har jag tänkt på, om man vill ha kvar sina vänner måste man uppdatera hela tiden, men det ska ju inte vara bara från ett håll. som det lätt blir.
men, har man gjort misstaget en/några gånger så lär man sig.
och visst känns det jobbigt då, när inte alla andra förstår.

en vän har varit och hälsat på mig ikväll, underbart glad vart jag över att se människan. vi har inte setts på jaaa, ett par månader iaf! och det bästa är att det känns som om det var igår vi sågs, då är det roligt!
joförsig så har vi hörts av ganska mkt nu på senaste, men endå!
Vi skulle ha "film-mys" men det blev inte så mkt film, mer än på några pållar.. hoppas det inte var alltför uttråkande, sen har vi surrat massa och kikat en hel del på vad internet hade att erbjuda oss.
vi åt även blåbärs-paj, av blåbären som jag var ut och plockade idag. eller igår, beror på hur man ser det. men iaf, fredagen.
riktigt mumsigt var det, enbart tråkigt att hon var tvungen att åka hemöver. ibland är hästarna ett lite jobbigt moment som måste göras, men samtidigt så är de det bästaste i hela världen!

Av Elin Björklund - 7 augusti 2009 12:47

fredag, äntligen. det är nästan så man tror att det inte är sant!
ser lovande ut inför helgen, förutom jobb hela helgen också..
menmen, det ser bra ut när lönen kommer. förhoppningsvis!

imorse så åkte mammsen med mig till jobbet, trevligt med sällskap vid den tiden. Så efter jobbet tog jag cykeln till mormor, otroligt skönt var det att cykla! tänkte bara svänga upp och säga hej, och sen fortsätta. men jag blev kvar och plockade massa hallon. så nu ska jag göra hallonsylt till mig själv,
funderar även på att gå ut i skogen och plocka blåbär.
till helgen ska jag även plocka svarta vinbär och göra saft av det.
DUKTIGA ELIN, hon har ju iaf stooora planer! haha.

ikväll blir det antagligen mys, ska försöka baka lite så vi har något gott att smaska på!
tickan måste såklart motioneras också, tänkte försöka mig på en hel del galopp idag, ett måste! innan tokan slänger av mig, men hon måste ha fått någon fix-idé igår...
nejnu måste jag försöka göra något. ska packa ner lite kartonger från vinden. åååh va skoj!

Av Elin Björklund - 6 augusti 2009 14:23

happyface, det är väl det som är grejen?
jag försöker iaf, eller jag är nog rättare sagt ganska bra på det.
jag var inne i en liten depp-period förut. men man ska se ljust på saker och ting! även ifall det blir slingriga skilda vägar.

Igår när jag var med nisse, så tittade vi färdigt på harrypotter!
i love harry p ;)
sen kollade vi på lite andra filmisar, elr han gjorde. jag minns inget av dem. då jag var så jäkla trött, så jaa, så roligt sällskap var jag. dags att sova kanske?
Kändes som om jag varit vaken i en vecka när jag skulle kliva upp, stressade på som bara den. då jag råkade somna om! DUMT ELIN ! mkt dumt..
kom till jobbet i tid, och det flöt på bra, var in och skrattade lite med mammsen & monica. trevlarns!

mammsegull och jag åkte till hööks efter jobbet, mina byxor som jag skulle köpa var sluuuut :''''((((
så vi åkte till grafströms och testade lite grejjer ist, bl.a ett par tretorn stövlar. =) faktiskt! de satt bra. så nu ska jag bara fundera lite.. lönen har ju inte kommit än,. så aaa. sen är det ju ett tävlingsskåp som ska inhandlas! så har ni något som ni vill bli av med, så är jag öppen för förslag!
nu ska jag sova en sväng, sov dåligt i natt.. som alla andra nätter, så då får man ta igen det på dagarna.
Var och pratade med tandläkarna idag efter jobbet, har fått en tid för mina tänder.. jag har ju börjat trycka ut dem i sömnen, ( bidrar till otrolig smärta dagen efter ) så vi får väl se vad de kan göra, nästa onsdag ska jag roa mig där.

OJ. sicket långt inlägg det blev, mest om strunt. men så är ju mitt liv.
STRUNT alltså. 

---------------------
UPDT
kom alldeles precis hem från moster, var där en sväng och visade lite på datorn och hämtade ett papper till pappsen, och sen var jag en sväng på macken och köpte lite mjölk också.
Marie och jag red ut en lugn tur idag, med lite klättring och promenad.
jag körde på i lite jockey-läder i backarna och stå upp trav/galopp. benen sa emot när jag hoppade av.. tickan var liiite besvärlig i galoppen idag, hon passade väl på :D haha, första uteritten på skitlänge, först vila. sen har vi trimmat på banan mest! och nu nådde ju knappt fötterna nedanför kåporna, så hon tog och gjorde några luftsprång.. knäpphäst
menmen, hon är söt iaf, även om denna torsdag inte va en av de bättre dagarna, surpuppan min ;)

nu ska jag säga godnatt och sova lite.
pusss!

Av Elin Björklund - 5 augusti 2009 13:47

Herregud, vad gör jag på dagarna egentligen?
tiden räcker ju inte till. dumt! väldigt dumt!
Skulle egentligen ha varit till Ellie idag och ridit med henne, men vi bestämde oss för att ta det nästa vecka ist! ska bli så roligt att snacka lite strunt med henne =D

snart ska jag och mammsen åka till stan och klippa henne, och kika på hästsaker, hehe! spenderarbyxorna skulle jag gärna dra på mig. men jag måste vänta.
vänta! det måste vara det tråkigaste ordet som finns, jag menar. vänta.. vadå vänta? man måste alltid vänta, på tomten, på att maten ska bli klar, på att få svar, grönt ljus i korsningar. låter något kul? NÄE!

så dagens tråkigaste ord är helt enkelt: Vänta

hörs sen! :*

---------------------
UPDT
jahaja, idag har jag faktiskt gjort lite nytta. följde med mamma till frissan, sen var vi till king's och kikade på lite täcken sadelskåp osv =) men det som inhandlades blev ett par benlindor som tickan fick inviga ikväll, blev en dag till på ridbanan. och hon är sååå fin! min bebis!
någon som är intresserad av att köpa en fin häst, så hör av er!! hon är världens bästa, superbra häst som ställer upp i alla lägen. 100% trafiksäker, tävlad upp till 120 med godkända resultat!
skulle jag ha råd skulle jag köpa henne själv, </3


nu är jag iaf hos nils, vi ska se klart filmen som vi började se. känns skönt att umgås med någon nu, i helgen är det fullt upp igen på mitt schema. ovanligt va?
men nästa helg, då ska jag och fridis ut<3

Ovido - Quiz & Flashcards